За нас

Историята ни започна през 1993 с първите ни опити за производство на капсули за винени бутилки.

Години труд, начело с решителност ,много любов и  глад да се учим правят компанията добре позната и приемана на различни географски пазари.

Учим се постоянно от новите изисквания на клиентите ни,а комплексността на техните нужди, наложи инвестиции последвани от бърз растеж на екипа и компанията ни. 

 
 

Водени от непрестанното желание да удоволетворяваме клиентите си през 2007г, добавихме в портфолиото си метални капачки и Bag in Box.

Работата върху непрестанното усъвършенстване, подобряване на екипа и процесите в компанията ни , доведоха до високото качество на произвежданите от нас продукти,начело с  много щастливи клиенти.

Гордеем се, че целият процес от проектирането и разработването на дизайна до получаването на крайния продукт е под наш постоянен контрол.

През 2015г. Инвестирахме в нови продукти филми бариерни и не бариерни за хранителна и опаковъчна индустврия.

Днес работим с клиенти в широк геограски периметър и сме насочили вниманието си към пазари, в които виждаме възможности да имаме нови щастливи клиенти.

Богатият асортимент от услуги, който предлагаме е свързан с това, че искаме да задоволим максимално нуждите, на всеки.

Ежедневно работим това което обичаме ,а с безграничното си любопитство  и желание да се учим увеличаваме щастливите клиенти на компанята като не забравяме, че всичко направено с любов ще остави своите следи в историята.

 

 

гр. Шумен - 9704, Индустриален парк

факс: +359 54 974183

× НАЧАЛОЗа насКапсулиКомпанияНовиниКОНТАКТИ
Български English